Skip to: Site menu | Main content


Gullmarsplan husliga

2021-06-02

Lanetalk-utmaning: Husligans återkomst

Välkomna till bowlinghallen och utmana husligans övriga spelare och gör dig redo för höstens utmaningar.
Anslut till tävlingen via appen Lanetalk och spela 3 serier. Man har obegränsat antal försök.
Kod för att ansluta till tävlingen: 1200
Tävlingen pågår till sista juli. Priser delas ut till topp 10!

2021-05-28

Till vår husligelag      

Vi saknar er. Vi bedömer läget såsom att vi kommer ha möjlighet att äntligen få köra i gång vår populära husliga igen till hösten 2021 för genomförande av säsongen 21/22.

Vi har planerat att vi kör i gång tidigast vecka 36 och att vi kommer att planera in matcher i respektive division: Måndagar, Tisdagar Jämna, Tisdagar Udda och 2-mannaligan.

Spelprogrammet kommer mailas ut till respektive lagledare och publiceras på husligans hemsida: https://bowlingonline.se/newbowl/index_start.php?site=gp

Sommar på New Bowl

Individuell utmaning

Den 1 juni startar vi en individuell utmaning som kan spelas närhelst ni kommer till hallen. Ni registrerar era resultat i Lanetalk-appen och utmanar därmed andra husligespelare. Den kommer att pågå till den 31 augusti. Be om den exklusiva koden till utmaningen när ni kommer till hallen. Trevliga priser delas ut efter avslutad utmaningsperiod.

 

Husligans återkomst

Vi kommer också i husligans anda bjuda in till fler aktiviteter med begränsade deltagare och med begränsat antal personer i hallen. Håll utkik efter roliga och intressanta inbjudningar.

 

Öppettider

Vi kommer fortsätta att göra det vi kan för att ni ska känna er säkra hos oss precis som vanligt och vi följer givetvis myndigheternas rekommendationer. Kolla på vår hemsida gällande öppettider och utbud under sommaren.

 

Ta hand om er och varandra och välkomna tillbaka!

 

 

*Vi har öppet, kom gärna ner och förbered er för återstarten av husligan hösten 2021

 

*Har ni tankar, funderingar och roliga idéer, hör av dig!

 

 

Öppettider på newbowl.se. Ring oss 08-91 11 70. Mail gullmarsplan@newbowl.se

2021-03-23

Vi saknar er. Vi har hela tiden haft en önskan och en förhoppning om att vi skulle haft möjlighet att sätta igång med husligan igen för att slutföra säsongen i princip som planerat. Vi har tagit del av information, alla rekommendationer, alla restriktioner och de skärpta allmänna råden och väntat och väntat.

 

Vi ställer in husligan 20/21

Vi bedömer läget såsom att vi ej kommer ha möjlighet att slutföra säsongen 20/21.

Vi hade hoppats på att kunna spela enkelserier där alla lagen möter varandra endast en gång men vi bedömer att detta ej går då en del lag har avslutat säsongen och att en hel del lag saknar spelare som ej har möjlighet att delta. En husliga med dessa förutsättningar motsvarar inte alls det vi vill erbjuda och som ni har anmält er till. Vi har beslutat att vi ställer in säsongen 20/21 och börjar om på nytt igen hösten 2021.

 

Husligans egna Lanetalk-utmaning

Den 24/3 startar vi en individuell utmaning som kan spelas närhelst ni kommer till hallen. Ni registrerar era resultat i Lanetalk-appen och utmanar därmed andra husligespelare. Den kommer att pågå till den 29/4. Be om den exklusiva koden till utmaningen när ni kommer till hallen. Trevliga priser delas ut efter avslutad utmaningsperiod.

 

Vi kommer också i husligans anda bjuda in till fler aktiviteter med begränsade deltagare och med begränsat antal personer i hallen. Håll utkik efter roliga och intressanta inbjudningar.

 

Vi kommer fortsätta att göra det vi kan för att ni ska känna er säkra hos oss precis som vanligt och vi följer givetvis myndigheternas rekommendationer. 

Vi anser att vi har anpassat vår verksamhet så vi undviker trängsel och minimerar risken för smittspridning.

 

Ta hand om er och varandra!

 

*Missa inte möjligheten att synas tillsammans med oss i hallen, passa på nu för extra erbjudanden om ni vill bli vår partner

 

*Vi har öppet, kom gärna ner och förbered er för återstarten av husligan hösten 2021

 

*Har ni tankar, funderingar och roliga idéer, hör av dig!

 

 

Öppettider på newbowl.se. Ring oss 08-91 11 70. Mail gullmarsplan@newbowl.se