Skip to: Site menu | Main content


Gullmarsplan husliga

2021-01-04

Vi önskar alla ett Gott Nytt År och vi hoppas vi har mycket roligt och trevligt att se fram emot under 2021. 

Vi är stolta och glada för att ha en utav Sveriges största husligor på vår hall. Vi vet att ni också längtar. Då situationen är fortsatt osäker och vi har en hel del restriktioner och förutsättningar att ta hänsyn till så kommer vi fortsätta ha PAUS-knappen intryckt gällande husligan. Nästa datum att invänta är 24/1. 

Då vi fortfarande hoppas kunna ha öppet så kan man försöka boka in de uppskjutna matcherna från 2020 på annan speltid om man kommer överens med sina motståndare. Vi kan hjälpa er att hitta en tid där det passar er bäst och det är ett begränsat antal personer i hallen samtidigt. Tveka inte att fråga. 
Vi är flexibla och har ni frågor eller funderingar kring husligan och de kvarvarande matcherna så hör gärna av er. 

Vi gör allt för att ni ska känna er trygga hos oss! Håll i, Håll ut, Håll avstånd. Ta hand om er och varandra. Vi ses snart!

MVH // Den trevliga personalen

2020-12-17

2-mannafinalen är avgjord!

Ikväll spelades äntligen 2-mannafinalen mellan Super Mario Bowlers och X-Men.
Finalen gick över 2 matcher där flest banpoäng gav segern till Super Mario Bowlers.
Stort grattis!

2020-11-17

Viktig information om Husligan

Uppdaterat 17/11 2020

Vi har hela tiden känt att ni hjälpt oss att följa de regler och restriktioner som finns och vi har försökt göra det vi kan för att kunna genomföra husligan under hösten 2020. Det tackar vi för. Tyvärr så har läget i smittspridning förvärrats och förutsättningarna har ändrats.

Vår inställning till avslutningen av husligan hösten 2020: Med anledning av den nya förslaget om att förbjuda att anordna allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än åtta deltagare från och med 24 november så vill vi klargöra vår syn på resterande matcher hösten 2020. 
 
Vi kommer att pausa husligan från och med 24/11 och de matcher som är inplanerade. Då vi fortfarande hoppas kunna ha öppet så kan man boka om sin match till annan speltid så att matchen kan genomföras om man vill. Vi kan hjälpa er att hitta en tid där det passar er bäst. Detta kommer ni överens med era motståndare om. Vi har förhoppning om att vi kan slutföra husligans uppskjutna matcher under våren 2021 och att vi kan genomföra detta så att alla matcher är slutspelade senast 31/3. Vi hoppas givetvis på en bättring gällande smittspridning så att de restriktioner som finns kommer att lättas. Vi är flexibla och har ni frågor eller funderingar kring husligan och de kvarvarande matcherna så hör gärna av er. 
 

Vi gör allt för att ni ska känna er trygga hos oss! Håll i, Håll ut, Håll avstånd. Ta hand om er och varandra. Vi ses snart!

MVH // Den trevliga personalen