Skip to: Site menu | Main content


Gullmarsplan husliga

2020-11-17

Viktig information om Husligan

Uppdaterat 17/11 2020

Vi har hela tiden känt att ni hjälpt oss att följa de regler och restriktioner som finns och vi har försökt göra det vi kan för att kunna genomföra husligan under hösten 2020. Det tackar vi för. Tyvärr så har läget i smittspridning förvärrats och förutsättningarna har ändrats.

Vår inställning till avslutningen av husligan hösten 2020: Med anledning av den nya förslaget om att förbjuda att anordna allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än åtta deltagare från och med 24 november så vill vi klargöra vår syn på resterande matcher hösten 2020. 
 
Vi kommer att pausa husligan från och med 24/11 och de matcher som är inplanerade. Då vi fortfarande hoppas kunna ha öppet så kan man boka om sin match till annan speltid så att matchen kan genomföras om man vill. Vi kan hjälpa er att hitta en tid där det passar er bäst. Detta kommer ni överens med era motståndare om. Vi har förhoppning om att vi kan slutföra husligans uppskjutna matcher under våren 2021 och att vi kan genomföra detta så att alla matcher är slutspelade senast 31/3. Vi hoppas givetvis på en bättring gällande smittspridning så att de restriktioner som finns kommer att lättas. Vi är flexibla och har ni frågor eller funderingar kring husligan och de kvarvarande matcherna så hör gärna av er. 
 

Vi gör allt för att ni ska känna er trygga hos oss! Håll i, Håll ut, Håll avstånd. Ta hand om er och varandra. Vi ses snart!

MVH // Den trevliga personalen

2020-10-30

Angående de nya allmäna råden från FHM

Här kommer information om hur vi vidtar åtgärder efter de senaste allmäna råden från FHM:

Öppna dokument

2020-10-26

Omgångens spelare, omgång 4

Grattis Tony Gibbemark från Black Creek Bowlers!
Med en slagning på 685 i måndagens match så blev du omgångens spelare!