Skip to: Site menu | Main content


Gullmarsplan husliga

2021-03-23

Vi saknar er. Vi har hela tiden haft en önskan och en förhoppning om att vi skulle haft möjlighet att sätta igång med husligan igen för att slutföra säsongen i princip som planerat. Vi har tagit del av information, alla rekommendationer, alla restriktioner och de skärpta allmänna råden och väntat och väntat.

 

Vi ställer in husligan 20/21

Vi bedömer läget såsom att vi ej kommer ha möjlighet att slutföra säsongen 20/21.

Vi hade hoppats på att kunna spela enkelserier där alla lagen möter varandra endast en gång men vi bedömer att detta ej går då en del lag har avslutat säsongen och att en hel del lag saknar spelare som ej har möjlighet att delta. En husliga med dessa förutsättningar motsvarar inte alls det vi vill erbjuda och som ni har anmält er till. Vi har beslutat att vi ställer in säsongen 20/21 och börjar om på nytt igen hösten 2021.

 

Husligans egna Lanetalk-utmaning

Den 24/3 startar vi en individuell utmaning som kan spelas närhelst ni kommer till hallen. Ni registrerar era resultat i Lanetalk-appen och utmanar därmed andra husligespelare. Den kommer att pågå till den 29/4. Be om den exklusiva koden till utmaningen när ni kommer till hallen. Trevliga priser delas ut efter avslutad utmaningsperiod.

 

Vi kommer också i husligans anda bjuda in till fler aktiviteter med begränsade deltagare och med begränsat antal personer i hallen. Håll utkik efter roliga och intressanta inbjudningar.

 

Vi kommer fortsätta att göra det vi kan för att ni ska känna er säkra hos oss precis som vanligt och vi följer givetvis myndigheternas rekommendationer. 

Vi anser att vi har anpassat vår verksamhet så vi undviker trängsel och minimerar risken för smittspridning.

 

Ta hand om er och varandra!

 

*Missa inte möjligheten att synas tillsammans med oss i hallen, passa på nu för extra erbjudanden om ni vill bli vår partner

 

*Vi har öppet, kom gärna ner och förbered er för återstarten av husligan hösten 2021

 

*Har ni tankar, funderingar och roliga idéer, hör av dig!

 

 

Öppettider på newbowl.se. Ring oss 08-91 11 70. Mail gullmarsplan@newbowl.se

2021-01-04

Vi önskar alla ett Gott Nytt År och vi hoppas vi har mycket roligt och trevligt att se fram emot under 2021. 

Vi är stolta och glada för att ha en utav Sveriges största husligor på vår hall. Vi vet att ni också längtar. Då situationen är fortsatt osäker och vi har en hel del restriktioner och förutsättningar att ta hänsyn till så kommer vi fortsätta ha PAUS-knappen intryckt gällande husligan. Nästa datum att invänta är 24/1. 

Då vi fortfarande hoppas kunna ha öppet så kan man försöka boka in de uppskjutna matcherna från 2020 på annan speltid om man kommer överens med sina motståndare. Vi kan hjälpa er att hitta en tid där det passar er bäst och det är ett begränsat antal personer i hallen samtidigt. Tveka inte att fråga. 
Vi är flexibla och har ni frågor eller funderingar kring husligan och de kvarvarande matcherna så hör gärna av er. 

Vi gör allt för att ni ska känna er trygga hos oss! Håll i, Håll ut, Håll avstånd. Ta hand om er och varandra. Vi ses snart!

MVH // Den trevliga personalen

2020-12-17

2-mannafinalen är avgjord!

Ikväll spelades äntligen 2-mannafinalen mellan Super Mario Bowlers och X-Men.
Finalen gick över 2 matcher där flest banpoäng gav segern till Super Mario Bowlers.
Stort grattis!